Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de obţinere a autorizaţiei integrate de mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de obţinere a autorizaţiei integrate de mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului Covasna anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obtinere a autorizaţiei  integrate de mediu pentru "Fabrica de volane", situat în municipiul Sfântu Gheorghe, str. Armata Română nr. 58, judeţul Covasna, titular SC AUTOLIV ROMANIA SRL cu sediul în localitatea Brasov, str. Bucegi nr. 8, judeţul Brasov,  Activitate prevazută în Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, Anexa 1, pct. 2.5. b) topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, şi exploatarea de turnătorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de 20 de tone pe zi pentru magneziu, Coduri CAEN (rev2): 2932 - Fabricarea altor piese si accesorii pentru autovehicule spentru motoare de autovehicule, 5210 – Depozitari;

Documentaţia pentru susţinerea autorizaţiei integrate de mediu şi Raportul de amplasament pot fi consultate la sediul APM Covasna din municipiul Sf. Gheorghe, str. Bd. Grigore Balan, nr. 10, judeţul Covasna.

Publicul are dreptul sa prezinte în scris sau verbal comentariile asupra solicitării de obţinere a autorizaţiei integrate de mediu, în termen de 30 de zile de la depunerea solicitării, la sediul APM Covasna din municipiul Sf. Gheorghe, str. Bd. Grigore Balan, nr. 10, judeţul Covasna.
 

   Data afişării anunţului pe site: 03.02.2015